YouMeAtSix - Loverboy

Brittiska YouMeAtSix skapade hype i Storbritannien 2009 med singeln "Kiss and Tell" och som tack fick de följa med Paramore på turné genom Europa (de var förband i Sverige för de som såg Paramore då). I början på 2010 kom killarnas andra platta med hiten "Underdog" och efter det så har saker och ting bara rullat på. Nu är bandet tillbaka och ska snart släppa sitt tredje album och första singeln "Rescue Me", ft Chiddy Bang, har spelats flitigt i England. Här är nästa singel: Loverboy

 

Har du 4 miljarder dollar till övers?

Jag vet inte om ni har följt att skivbolaget EMI håller på att säljas från Citigroup, men så är fallet. Självklart vill alla lägga vantarna på bolaget men det är långt ifrån alla som har råd. Financial Times uppger nu att om EMI säljs som en enhet så kan prislappen landa på ca 4 miljarder dollar. Musiken i deras katalog blir en enorm tillgång för de som köper bolaget, men är det verkligen värt så mycket pengar?


Det svänger om Dirty Loops

För er som sett Danny Saucedo (In the Club) live i sommar så har ni fått uppleva hans fantastiska band. Men för er som inte gjort det så ska ni få göra det nu.



Dirty Loops
är tre killar från Stockholm, varav sångaren/keyboardisten Jonah är en barndomsvän till Danny, som gjort lite av en Facebook-succé med covers på bland annat Lady GaGas "Just Dance" och Britney Spears "Circus". Förutom Jonah, som ni kanske känner igen från en gammal säsong av Idol, så består bandet av Henrik (ser han inte ut som en liten kopia av Bill Kaulitz?)som spelar bas och Aron på trummor. Låtskrivare och producent Andreas Carlsson blev så imponerad av bandet att de nu ligger hos hans egna Dandy Management.

Bandet håller just nu på med att skriva eget material som kommer släppas inom en snar framtid.



Facebook:
http://www.facebook.com/dirtyloopsofficial
YouTube: http://www.youtube.com/dirtyloops
Twitter: http://www.twitter.com/dirtyloops
SoundCloud: http://soundcloud.com/dirtyloopsofficial