Jedward - Planet Jedward

Jodå, de två blonda studsbollarna från Irland har nu släppt sin första skiva även i Sverige och självklart innehåller den hiten "Lipstick".



John
och Edward Grimes, som de 19-åriga tvillingarna egentligen heter, är snart klara med sin andra skiva Victory, men innan den droppas så får svenskarna höra en blandning av gammalt och nytt. Förutom en albumversion av ESC 2011-bidraget och X-Factor-favoriten " (Under Pressure) Ice Ice Baby", så finns även en cover av Blink-182 "All the Small Things" och ett gäng med egna låtar. Och visst har grabbarna potential. Simon Cowell klagade ofta över att bröderna sällan sjöng i programmet X-Factor (och killarna mimade faktiskt i Sommarkrysset på TV4 när de var i Sverige för några veckor sedan), men man hör att de med lite träning och vana skulle kunna klara sig utan singbacken.

Texterna är långt ifrån djupa och fyllda med mening, men det är några sköna partylåtar och med Jedwards energi så är festhumöret inga problem. Just Blink-182 kanske de skulle låtit vara ifred men "Celebrity", "POP Rocket" och "WOW OH WOW" har sköna melodier och härliga beats. Andra singeln "Bad Behaviour" blir ju lite fånig när tvillingarna Grimes egentligen är ganska snälla och två ordentliga popsnören, men man ursäktar dem: för de är ju så söta.

Spotify: Jedward – Planet Jedward


Kommentarer




Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback